Qui Som

IMG-5327

Cal Garriga, una casa pairal de meitats del segle XIX

Encara no fa 10 anys que estem aquí, a Cal Garriga, i tot el que en aquell moment us vàrem explicar sobre el nostre projecte, en essència és el mateix.

Continuem sentint-nos molt afortunats d’estar aquí, ens animeu sovint a que organitzem activitats, l’espai està en continu moviment ... és més, nosaltres diriem que ha viscut en poc temps una autèntica revolució. I aquesta revolució s’anomena Vermut Padró & Co.

Després d’haver arranjat lantic molí d’oli, part de la casa, el jardí, la sala destiu ... fa 4 anys que la bodega Padró i Família emmarca el seu producte estrella a Cal Garriga. El vermut envelleix en botes on antigament ja shi elaborava i es guardaven el vi i aiguardents.

Des de larribada del Roc (2015) i el Rai (2017), Cal Garriga compta també amb lajuda de la Diana. Ara lAbel i la Montse ja no estan sols, ara formen un equip que treballa dia a dia amb il·lusió per a que aquesta guspira no s’apagui mai. A la Diana la trobareu a primera fila, es ella qui dur a terme ara, totes les tasques d´atenció a la botiga.

Cal Garriga també va viure fa un parell d’anys d’una forma molt propera l’inici del projecte personal de la Clara de Menjamiques. Lantiga cuina de la casa, es reforma per complir amb tots els requisits d’un obrador. Actualment la Clara hi elabora una àmplia gamma de productes on la matèria primera és la garrofa, lavellana i lametlla.

També vàrem adquirir un molí doli, de tecnologia actual, on hi passen totes les olives de la família i on hi raja un oli del que també nestem molt contents.

Podem afirmar i corroborar doncs, que després daquests nou anys, continuem estant oberts a idees que es construeixen entre uns i altres i que sols no som res.

Març 2011

N’hi ha que ens diuen que som molt valents, també que estem una mica sonats, nosaltres ens considerem uns afortunats per poder fer que aquest espai recobri la vida. Les mostres d’ànim no han estat poques i tot plegat ha fet que ara ja estiguem aquí, que Cal Garriga torni a obrir les seves portes a tothom que vulgui venir a gaudir de tot el que fem i oferim.

 

Mica en mica anem arrenjant els diferents espais d’aquesta casa pairal. En primer lloc hem fet feines de neteja i restauració a l’antic molí d’oli i és aquí on tenim la botiga, on hi podeu trobar vins, caves, olis i productes locals.

 

El contacte directe amb la gent i la demanda d’activitats relacionades amb el vi, ens ha portat també a organitzar cates i maridatges per a grups d’amics.

 

L’ampli espai del jardí convida a fer-hi festetes de tota mena, això engloba a molts actes que esperem que es consolidin amb el temps, a mesura que nosaltres mateixos visquem l’experiència.

 

Escoltem amb atenció el que la gent ens sugereix, deixem córrer la imaginació …

 

Definiriem Cal Garriga com un espai viu, en continu moviment, carregat de projectes i il.lusions on els nostres somnis i segurament alguns dels vostres s’hi poden fer realitat.

 

Cal Garriga obra les portes després de molts anys però el que és molt important per nosaltres és estar oberts a idees que es construeixen entre uns i altres, sols no som res.

una mica més de nosaltres

montse2

La Montse

Soc la Montse, mare del Roc i el Rai.

Després de cursar els estudis de dietètica i nutrició i indústria alimentària vaig treballar a la bodega de vins familiar.

Durant els darrers anys de la meva trajectòria a la bodega, el projecte de Cal Garriga s’anava gestant. A l’any 2010 vàrem decidir començar a donar forma a totes aquelles projeccions i mica en mica, la demanda d’aquest espai era prou important com per deixar-me endur i passar a formar part d’aquest imponent molí d´oli, de forma activa i dinamitzadora.

La il.lusió i la perserverança m’han permès fer de la meva feina la meva gran passió.

abel2

L’Abel

Sóc l’Abel, que juntament amb la meva parella la Montse vàrem obrir Cal Garriga el juny de 2011.

Vaig cursar estudis relacionats amb la viticultura i l’enologia, i després de treballar alguns anys en diferents sectors, vàrem empendre aquest nou projecte. Actualment, a banda de gestionar el dia a dia de la botiga també em dedico a l’agricultura, m’apassiona tot el que té que veure amb temes agrícoles, però sobretot el relacionat amb l’ olivera i els cultiu de diferents varietats.
El fet de que aquí a Cal Garriga tinguem un petit molí d’oli, em permet treure de cada varietat un caràcter molt personalitzat.

Ja ho sabeu, si passeu per Bràfim, allí em trobareu.

diana2

La Diana

Hola, soc la Diana, molts de vosaltres ja em coneixeu.

Formo part de Cal Garriga des de que l´Abel i la Montse vàren tenir el seu primer fill, que ara ja té 5 anys.

Visc a Bràfim des de fa 26 anys, moment en el que em vaig casar i vaig deixar la ciutat per venir a viure al poble del meu pare.

Si passeu per Bràfim serà un plaer que conegueu el nostre espai, que és molt més que una botiga. Espero transmetre el bé que m´hi trobo i que vosaltres tingueu la mateixa sensació.